Kellys Kerékpárok 2013

Kellys Fullsuspension 2013

Kelly Fullies 2013

A Kellys összeteleszkópos kerékpárjai számos mérnök tudását és profi felhasználók tapasztalatait ötvözik, minden apró kis részlete a gyorsabb és kényelmesebb haladásban segít minket. A Kellys-nél odafigyelnek minden kis részletre, ezért minden modell rendkívül igényes, egyedi megjelenést kölcsönző fényezést kap ahol a matt és fényes részletek különös házassága alkot nem mindennapi feltűnést. A Kellys fully kínálata majdnem 10 féle modellből áll, a bringák váza két féle alapanyagból készülhet, lehet alumínium vagy lehet szénszálas alapanyagú, mely a mai vázgyártás csúcsát jelenti. 

Kellys Hardtail 26 2013

Kellys Hardtail 26" 2013

A gyártó ebben a kategóriában több mint 30 féle modellel kedveskedik minden jelenlegi és jövendőbeli Kellys MTB tulajdonosnak. A paletta csúcsán helyet foglaló modellek lelkét természetesen a gyár iCAD, karbon alapanyagú vázai adják. Itt számít minden gramm, minden egyes kis részlet, mindennek tökéletesen kell működnie mert itt minden másodpercnek hatványozott jelentősége van. A kategória külön érdekessége a különleges Cool Tool széria, mely nem mindennapos váz kialakítással tűnik ki testvérei közül, ez a megoldás kizárólag ezeknél a Kellys kerékpároknál figyelhető meg. 

Kellys Hardtail 29 2013

Kellys Hardtail 29" 2013

 

A 29-es kerékméretű kerékpárok térhódítására a Kellys a TNT széria megalkotásával veszi fel a kesztyűt. A nagyobb kerekek nagyobb kontakt felületet biztosítanak az úttal és nagyobb átmérőjük segítségével könnyebben átgördülnek az akadályokon így segítve kerékpárosukat a szorultabb helyzetekben. A Kellys 29-es bringáinak váza háromszor húzott, könnyű alumíniumötvözetből készülnek melynek eredménye, hogy a nagyobb váz és kerékméret sem okoz rendkívüli súlynövekedést, minden esetben kezesen fog viselkedni nagykerekű robbanószerünk!

Kellys Női 2013

Kellys KLC 2013

A Kellys KLC sorozatának (Lady Concept) kerékpárjainak minden részlete jobban igazodik a női test egyéniségeihez és így teszi számukra még kényelmesebbé a sportolást két keréken. A bringák felső csöve hajlított mely megoldás csökkenti az átlépési magasságot, a rövidebb tengelytáv növeli a kezelhetőséget és a kisebb kormányszárak biztosítják a kényelmesebb üléspozíciót. A Kellys-nél nem maradhat el a megfelelő design megalkotása természetesen szintén nőies színeket, árnyalatokat találhatunk a KLC sorozat bringáin melyek közül minden hölgy megtalálhatja a hozzá legjobban illő modellt.  

Kellys Dirt 2013

Kellys Dirt 2013

Jobban szeretsz a levegőben lenni mint a földön gurulni, szereted ha a megszűnik a kapcsolat a talaj és a kerekek között. Ebben az esetben a Kellys Dirt kerékpárjai neked lettek létrehozva. A merev és extra erős vázakra minden esetben számíthatsz nem fognak cserben hagyni egyetlen pillanatra sem akár a földön vagy felette jársz. A Kellys bringák megszokottan szép és igényes megjelenését a Bluff széria esetében sikerült még egy szinten feljebb emelni, így feltűnő jelenség lehetsz bármilyen trükk áll előtted. 

Kellys Országúti 2013

Kellys Road 2013

A Kellys Országúti kerékpárjainál a karbon, mint alapanyag már nem csak a vázakon, hanem az első villák esetében is kizárólagos alapanyagként szerepel, tovább csökkentve országútink tömegét és egyúttal csökkentve a kezeinket erő rázkódásokat. A URC modellek a világ legjobb alkatrész családjait érdemlik meg, az ARC sorozat egy gazdaságosabb megoldást kínál az országúti kerékpárok szerelmeseinek. A vázak ebben az esetben háromszor húzott alumíniumból készülnek de továbbra is szénszálas első villákkal találkozhatunk. Ezen vázak kialakítása kicsit kényelmesebb mint a felsőbb kategóriás társaiké. 

Kellys Fitness 2013

Kellys Fitness 2013

Egy vadonat úgy széria a Kellys kínálatában a Physio sorozat. Gyors, kényelmes, környezetbarát és nem legutolsó sorban egészséges közlekedési alternatívát kínálnak bárki számára. Így válik a munkába járás egyben könnyed fitness edzéssé és a hazafelé vezető úton gyorsan elfelejthetjük egy szorgos nap fáradságát. Természetesen a Physio széria bringái nem csak könnyedén munkára foghatóak hanem hű társaink lehetnek a hétvégi kirándulás alkalmával is. 

Kellys Cross 2013

Kellys Cross 2013

A Kellys Cross kerékpárjai talán a legsokoldalúbban használható kerékpárok. Szinte mindenre alkalmasak, bárhová eljuthatunk ahová két keréken el lehet. A kerékpárok geometriája könnyedén egyénre szabható, tág határok között állítható a nyeregmagasság, a kormányszárak dőlésszöge, és a kormányok távolsága a nyeregtől. A széles áttételi tartományok kiválóan igazodnak a Kellys Cross kerékpárjaihoz, választhatunk 24, 27, de akár 30 sebességgel ellátott modellekből. Kivétel nélkül az összes modell fel van szerelve első teleszkópos villával mely tovább növeli a kényelmet és gondtalan kerékpározást biztosít. 

Kellys Trekking 2013

Kellys Trekking 2013

A Kellys Trekking széria a korlátlan szabadság szinonímája, illetve megtestesítője. Gazdag felszereltségükkel, kényelmükkel és elnyűhetetlenségükkel ők alkotják a kerékpárok Rolls Royce-it. A Kellys összes ilyen modelljének szériatartozékát képezi az agydinamós első-hátsó világítás, hátul álló helyzeti kiegészítéssel, nagy teherbírású csomagtartó, kitámasztó és a könnyű sárfogó szett.A mérnökök nagy nagysúlyt fektettek a személyre szabhatóságra, a megbízhatóságra és kicsi karbantartási igényre, hogy Kellys Trekking kerékpárral mindig biztos legyen a hazaérkezés.

Kellys City 2013

Kellys City 2013

A Kellys City kétkerekűi a városi forgatagban nyújtanak, számunkra gyors és kényelmes közlekedési lehetőséget. A kerékpárok felépítése ennek megfelelően lett kialakítva, rendkívül kicsi a vázak átlépési magassága, ezekre a biciklikre lehet a legkényelmesebben fel és le szállni. A kerékpárok szériafelszereltsége igen gazdag, van agydinamós világítás, nagy teherbírású alumínium csomagtartó és sárfogó. A Kellys a City kategórián belül is kínál két láncváltós modellt ha az agyváltóknál szélesebb áttételezésre van szükség. 

Kellys Junior 2013

Kellys Junior 2013

Gyermekként mindenki számára az első igazi saját közlekedési eszköz mindig is a első kerékpár volt. A bringa nyergében lehet először igazán megérezni a szabadság és a sebesség örökre megmaradó élményét. A Kellys komolyan veszi ezt a feladatot és gyermek modelljeinek megalkotásánál legalább akkora gonddal jár el mint a nagyobb testvéreinél. A Kellys Junior kategória bringái teljesen a jövő generáció igényeinek megfelelően készültek, szemrevaló dizájnnal, a gyermekeknek létrehozott forma és színvilággal,, melyek segítségével tényleg gyerekjáték lesz megtenni az első kilómétereket.

 

Kerékpárház
Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szerviz
Merida Kerékpár Webáruház
Gepida Kerékpár Webáruház
Berguson Kerékpáros Ruházat és Túrafelszerelés
Endura Kerékpáros Ruházat
Óbuda Kerékpár Kölcsönző
GT Kerékpár Webáruház
Kellys Webshop Kerékpár Webáruház